Станковић: Наш циљ је да освојимо Куп

БЕОГРАД: „Нама је циљ да освојимо Куп Србије, тако да ћемо против Златибора ући у меч као да је у питању финале”, изјавио је тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић уочи заосталог меча шеснаестине финала најмасовнијег такмичења.
stankovic
Фото: FK Crvena zvezda

"Нема калкулација, честитам ривалу на добрим резултатима у последње време, али нама то не мења ништа. Знамо шта нам је циљ и тако ћемо се и спремити за меч", рекао је Станковић.

Звездин тренер додао је да ће сви играчи који су здрави и који нису са репрезентацијом бити у конкуренцији за меч.

"Ми смо полусезону поделили на циклусе, а ово је последњи пред зимску паузу. Добро смо тренирали, тако да ћу пред саму утакмицу одлучити ко ће заиграти. Неће на терен истрчати сви бонус играчи, а што се тиче позиције левог бека, план је да Родић добије минуте. Излази из повреде и када је то случај, битно је да заигра пре него што дође нека "јака" утакмица, као што је наша против Војводине следећег викенда. Хоћу да видим у каквој је форми, али ту је и Хајдин. Рачунам на њега, у групи је, тренира и конкурише за тим".

Станковић је похвално је говорио и о тренеру Златибора Зорану Његушу, бившем саиграчу у Звезди.

"Драго ми је што се после дуже паузе вратио у наш фудбал. Имао је епизоду у Раду, али се онда вратио кући и препородио екипу. Златибор је с њим добио велико појачање", поручио је Станковић.

Утакмица између Црвене звезде и Златибора игра се сутра од 17 сати на стадиону Рајко Митић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести