Станковић: Све заслуге иду играчима

БЕОГРАД: „Ово је била дуга сезона, али полако остварујемо своје циљеве. Мислим да смо остварили максимум ове такмичарске године. Све заслуге иду играчима, они су феноменални и стално ћу то понављати”, изјавио је тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић после освојене шампионске титуле.
stankovic
Фото: FK Crvena zvezda

"Сви који посматрају Црвену звезду виде да су ово заиста сјајни момци. Хтео бих да се захвалим клубу на поверењу и указаној шанси. Не желим да посустанем и нећу одустати, јер има ту још доста тога да се уради. На одличном смо путу, али много ми је жао што није било навијача. Када се буду вратили на трибине, убеђен сам да ће стадион бити крцат. Ови момци то стварно заслужују и надам се да ће навијачи успети да поздраве наше играче, као и да им кажу једно велико хвала", рекао је Станковић за клупску ТВ.

Он је искористио прилику да захвали целом стручном штабу, као и свима који су део црвено-беле породице.

"Желим да искажем захвалност мом стручном штабу коме дугујем једно велико хвала. То су људи из сенке, који раде даноноћно, како би све функционисало на врхунском нивоу. Њихове заслуге су огромне и хвала им на поштењу и лојалности. Увек су уз мене. И када сам љут, као и када је све на свом месту. Имам њихову пуну подршку и разумевање", поручио је Звездин тренер.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести