Станковић: Знамо где смо грешили, не може се лако у ЛШ

ХАИФА: „Знамо где смо грешили, могло је да буде и боље, али и горе. Ипак, завршено је само прво полувреме и чека нас друго пред пуном Мараканом”, изјавио је тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић после пораза од Макабија у Хаифи у првом мечу плеј-офа за пласман у Лигу шампиона (3:2).
dejan stankovic fkcz
Фото: FK Crvena zvezda

Звезда је после примљеног гола преокренула до полувремена, али у наставку домаћин је постигао два поготка и "носи" предност у Београд.

"Није било лако играти, слабије смо ушли у меч, али потом заиграли сјајно, да смо искористили једну од оне две шансе ко зна где би отишло. У наставку су одлучили ситни детаљи, један блок на који нисмо изашли, али фудбал је жива ствар", рекао је Станковић новинарима у Хаифи.

Знамо шта нас чека у реваншу, пуна Маракана, сигуран сам да ћемо имати нестварну подршку, поручио је Звездин тренер.

"Не може лако да се уђе у Лигу шампиона, доказали смо то више пута. Понављам, можда смо могли кући са бољим резултатом, али ово је озбиљан ниво. Није било лако и честитам момцима на томе", истакао је Станковић.

Милуновић:Није готово,знамо шта нам је чинити на Маракани

„Остаје жал за вођством на полувремену, горак је укус, али ништа није готово и знамо шта нам је чинити у Београду. Ово је само прво полувреме, а наставак следи на Маракани”, рекао је искусни фудбалер Црвене звезде Немања Милуновић после пораза од Макабија у Хаифи (3:2).

"Били су тешки услови за игру, али знали смо то и свесни смо да није лако ући у Лигу шампиона. После сваког пораза је врућа глава, тешко је сумирати утиске и боље је да преноћимо и анализирамо грешке. Макаби је добра екипа, индивидуално и тимски, немам дилеме око тога", изјавио је Милуновић за клупски сајт.

Према његовим речима рецепт за реванш је јасан.

"Почетак сваке утакмице је у квалификацијама такав да се опипавају снаге у првих 15 минута. Мало смо лошије ушли у меч, али чим смо дошли до нашег паса и осетили терен, било је добро. То мора да нам буде рецепт, а у Београду пред нашим навијачима очекујем бољу игру и улазак у Лигу шампиона", поручио је Милуновић.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести