Стефан Ђорђевић уочи утакмице са Спартаком: За рекорд и оверу трећег места

ош  два првенствена кола остала су до завршетка сезоне у фудбалској Суперлиги Србије.
Stefan Djordjevic
Фото: Стефан Ђорђевић, фото: Ј. Грлић

ЈПознато је да је титулу освојила Црвена звезда, као и да ће овдашњи фудбал у Европи представљати Партизан, Војводина и Чукарички, али је борба за опстанак више него узбудљива и неизвесна. Шест тимова напустиће елитни ранг, нови прволигаши већ су постали Инђија, Златибор, Мачва и Бачка, а два клуба бориће се да избегну селидбу у нижу лигу. Математички, међу њима се налази и деветопласирани Спартак, који сутра гостује Војводини.

- У дуел са Суботичанима ући ћемо с намером да победимо, чиме бисмо изједначили клупски рекорд по броју победа у једној сезони и створили предуслов да у последњем колу и у утакмици с Пролетером поставимо нови најбољи резултат у клупској историји - рекао је леви бек Стефан Ђорђевић. - Био би то леп завршетак првенства и потрудићемо се да до циља и стигнемо. Знамо да би Спартаку освајање једног бода пуно значило на путу ка избегавању евентуалног испадања, али, као и до сада, играћемо без икаквих калкулација, решени да, уз рекорд, оверимо треће место на табели.


Косановић има корону

Код спортског директора Војводине Милана Косановића установљено је да је позитиван на корону и одмах је  хоспитализован.

- Косановић се за сада осећа добро, али, како се налази у ризичној групи, одлучено је да одмах буде примљен у болници - рекао је др Борко Вукосав. - То је учињено како би стално био под надзором лекара и надам се да код њега неће бити никаквих компликација.


Ђорђевић је у једном периоду носио дрес Спартака.

- Без обзира на ту чињеницу, атмосфера у екипи је на завидном нивоу и жеља свих нас је да сезону завршимо онако како планирамо. Суботичанима желим да обезбеде опстанак, али не са  бодовима  освојеним  у Новом Саду –поручио  је Ђорђевић.

Утакмица Војводина - Спартак игра се у петак од 16 часова.

А. Предојевић

EUR/RSD 117.2038
Најновије вести