Стефан Савић из Олимпије на мети Партизана

Стефан Савић, 25-годишњи крилни нападач Олимпије из Љубљање, на мети је београдског Партизана, преноси "Спортски журнал".
s
Фото: Youtube Printscreen

Момак рођен у Салцбургу има већ завидно интернационално искуство, а једини проблем представља чињеница да има аустријски пасош, с обзиром да црно-бели већ имају четири странца који су стандардни првотимци.

Од раније је познато да тренер Саво Милошевић жели још два првотимца Љубљанчана, Манђека и Боаћија, а спекулише се да је цена за њих двојицу око милион евра.

Савић је каријеру почео у млађим категоријама Салцбурга, где је и дебитовао за први тим. Уследиле су позајмице, па прелазак у Лиферинг где је добрим партијама заслужио трансфер у ЛАСК. Он је можда и најбоље партије у каријери пружао у хрватском Славену где је уписао 55 утакмица за две сезоне и постигао пет погодака. 

Приметила ха је холандска Рода, али се у Керкрадеу није наиграо, па је срећу потражио у престоници Словеније где је од 2017. године.

Стефан је прошао млађе селекције Аустрије, а поред крилних позиција добро се налази и на месту офанзивног везног, иза класичног нападача.

Да ли ће црно-бели успети да се договоре са Миланом Мандарићем, власником Олимпије, око његовог доласка биће познато већ у јануару.

 

 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести