Стевановић: Нема изговора, идемо да одбранимо Куп

БЕОГРАД: Фудбалер Партизана Филип Стевановивћ рекао је да је меч у Суботици против Спартака био само лоша епизода и да црно-бели сада треба да се окрену полуфиналу Купа.
p
Фото: partizan.rs

Изабраници Сава Милошевића у 28. колу Суперлиге јуче су поражени од Спартака 3:2, а млади везиста Партизана био је стрелац оба гола.

Нема изговора за друго полувреме. Не знам ни шта бих рекао шта се тачно десило. Имали смо предност, могли све да решимо, али мислим да ћемо тек све анализирати да бисмо видели шта је узрок. Жеља је постојала, рекао је Стевановић за клупски сајт.

Црно-бели су у финишу полувремна голом Стевановића дошли до предности од 2:1

“Истина, али све се брише јер екипа није победила. Вежбао сам доста слободне ударце и ударце са дистанце, тако да се исплатило. Код другог гола добио сам заиста фантастично лопту од Садика, али остао је горак укус".

Пораз у Суботици дошао је само неколико дана пред полуфинале Купа са Црвеном звездом, где Партизан брани трофеј.

Нема притиска. Имамо свој циљ, наше је да уђемо максимално као у сваку утакмицу и ако будемо имали такав приступ свих 90 минута, сигуран сам да ћемо победити. Наравно, дерби је увек дерби, али наша предност је наша кућа, наш Храм и наши навијачи. Уздамо се у њихову снагу као 12 играч!, рекао је Стевановић, који је упитан и да ли ће утакмица са Спартаком бити ''шок терапија'' пред Куп.

Утакмица је прошла и више нема гледања иза себе. Наравно да ћемо извући поуке, добро анализирати сваки сегмент, али верујте ми знам како ови момци тренирају, колико су мотивисани и да ће дати максимум. Позивам све наше навијаче да дођу, напуне стадион, да нас подрже и покрену Парни ваљак до победе, закључио је Стевановић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести