Суперлига Србије: Спартак - Партизан 3:2

Фудбалери Спартака на свом терену победили су екипу Партизана у 28. колу Линглонг Суперлиге Србије са 3:2.
lopta_u_mrezi_1
Фото: Dnevnik.rs

Крај утакмице.

90. минут: Игра се надокнада времена.

83. минут: Партизан је замало да изједначи. Докић је морао да реагује како не би лопта поново ушла у гол, била је то добра прилика за Партизан из које су добили само корнер, па је и то пропало и уследила контра домаћих да би лопта поново дошла у Партизанов посед.

74. минут: Повредио се Лакчевић. Незгодно је пао после једног дуела и моментално се ухватио за колено са болном гримасом

69. минут: Спартак је дошао до преокрета и провео протов Партизана са 3:2. Стефан Денковић је заслужан за овај гол Спартака. По први пут домаћин долази до предности, а Денковић је током прославе добио жути картон пошто је скинуо дрес.

58. минут: Коначно је Спартак стигао до изједначења на 2:2. Још једном је Николић матирао Стојковића. Бивши играч Партизана по други пут на утакмици постигао је гол и донео изједначење свом новом тиму.

53. минут: Спартак је умало дошао до изједначења. Николић је проиграо Шормаза, сјајан пас по земљи, али је Шормаз био веома непрецизан и колосална шанса Спартака је пропала.

Крај првог полувремена

44. минут: Партизан је поново дошао у предност и повео са 2:1. Дупли пас у казненом простору којим су избацили читаву одбрану Стевановић и Садик и потом млади српски фудбалер без већих проблема матира Докића.

30. минут: Спартак је дошао до изједначења на 1:1. Шутирао је Николић.

12. минут: Партизан је повео са 1:0. Црно – бели су имали слободан ударац на неких 20 метара од гола Спартака, а Филип Стевановић је кренуо да га изведе и сместио лопту у мрежу.

Састави:

Спартак: Докић, Иванчевић, Срећковић, Видаковић, Денковић, Николић, Дунђерски, Урошевић, Марчић, Видовић, Бијеловић, тренер: Владимир Гаћиновић

Партизан: Стојковић, Павловић, Садик, Павловић Л, Асано, Здјелар, Шћекић, Остојић, Брежанчић, Милетић, Стевановић, тренер: Саво Милошевић

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести