Стојковић: Пораз можда и добар; Грујић: Десио се пад...

ГРАЦ: Голман репрезентације Србије Владимир Стојковић и везни фудбалер Марко Грујић изјавили су да поразом у пријатељској утакмици од Чилеа (1:0) није нарушена атмосфера и да верују да ће спремно дочекати Светско првенство у Русији.
stojkovic, fss
Фото: Vladimir Stojković, foto: FSS

"Сигурно да није лепо примити гол пред крај меча, јер ће на Мондијалу сваки гол значити и одлучивати. Али, боље је и сада да се деси. Можда би било после све савршено и опустили се, а овако ћемо радити са селектором да одржимо концентрацију до краја. Имамо још једну генералну пробу, бићемо прави и спремни за Костарику", рекао је Стојковић после утакмице.

Голман Партизана истакао је да га не брине резултат против Чилеа, посебно што је селектор Младен Крстајић "измешао" састав.

"Не брине ме ништа, била је пријатељска утакмица у којој морамо да отклонимо све оно што не ваља", додао је он.

Фудбалер Ливерпула Марко Грујић, који је јуче одиграо свих 90 минута, каже да је примљени гол пад декоцентрације у одбрани.

"Атмосфера је била најнормалнија, никада није добро изгубити, али ако је то морало, онда нека буде у пријатељским утакмицама. Морамо да будемо ближи играчу у високом пресингу. У последњих 15 минута десио се пад концентрације, имали су три зицера и на стручном штабу је да то исправи", поручио је Грујић.

Према његовим речима Србија је имала неколико добрих шанси за погодак, а посебно жали за оном Сергеја Милинковић-Савића из финиша.

"Несрећно је промашио. Изгубили смо, није добро, али имамо још пар дана да се припремимо за Боливију и да победом одемо са добром атмосфером у Русију", закључио је Грујић, уз констатацију да је одиграо један од најбољих мечева у репрезентацији.

Како преноси Б92 из Аустрије, српски репрезентативци су данас у изолацији од јавности и тренинг у кампу Бад Валтерсдорф биће затвореног типа.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести