Суботичани гостују Партизану: „Ваљак” је велики фаворит

Фудбалери Спартака сутра (27. октобра) гостују екипи Партизана и и свесни су да ихочекује тежак задатак. 
Gacinovic
Фото: Владимир Гаћиновић, фото: ФК Спартак

– Част нам је и обавеза да играмо добро против Партизана према којем имам изузетан респект поготово после меча и игре коју су показали против Манчестер јунајтеда и по мени незаслужено изгубили - објашњава тренер Спартака Владимир Гаћиновић. -  То је екипа која има изузетан потенцијал.  Ове године су изузетно јаки, погодили су са довођењем страних играча који чине превагу. Поред њих имају и бисере српског фудбала у нападу. То је екипа која против свих може да постигне по два-три гола. Биће нам изузетно тешко у Београду, свесни смо тога и мораћемо дати наш максимум. Жеља нам је да оставимо добар утисак да се покажамео у правмо светлу а да ли ће то бити довољно за неки позитиван резултат о томе је сада незахвално и причати. Учинићемо све да оправдамо очекивања. 

Шеф се осврнуо и на кадровске проблеме. – У овом мечу нећемо моћи да рачунамо на одређене играче, ту пре свега мислим на Јочића, Дунђерског, Цуцина и на голмана Остојића. Остали су ту, расположени за игру са великим мотивом.         

Немања Обрадовић истиче вредности наредног ривала

- Честитао бих Партизану на доброј игри против Манчестера и незаслуженом поразу. Играмо против великог противника који је сигурно фаворит. Имаће одређени притисак после мини негативне серије у првенству па ће имати императив победе против нас. Ми ћемо дати свој максимум на терену и пробати да поновимо велики успех Спартака у прошлом мечу са истим ривалом када смо победили Партизан. Да би то урадили морамо бити на максимуму својих могућности, да будемо мудри на терену и доносимо праве одлуке.  

С. Ст

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести