СУПЕРЛИГА СРБИЈЕ Црвена звезда спремно дочекује сутрашњи окршај с Војводином

Сутра од 18 часова, на стадиону ,,Рајко Митић“ очекује нас дерби 22. кола Суперлиге у којем се састају фудбалери Црвене звезде и Војводине.
Milan Pavkov/Fonet/A. Barda
Фото: Фонет/А. Барда/Павков Милан

Без обзира на тренутно стање на табели где су Београђани први, а чета Ненада Лалатовића трећа то је и даље меч који ће привући велику пажњу. 

Обе екипе дерби очекују у добром расположењу после уводних победа у пролећној полусезони. Звезда је била одлична против Чукаричког, до тада несавладаног на свом терену, и рутински остварила победу од 2:0. Оно што је највише обрадовало навијаче актуелног шампиона је жеља и дисциплина коју су њихови момци показали, новине које је донео нови тренер Дејан Станковић. Звезда сада делује као екипа каква је и требало да буде – она која доминира, диктира дешавања на терену, игра на гол више. Навијачи исто очекују и у дуелу против Војводине.

Оно што је посебан плус за београдске црвено-беле је што су се млади наметнули: пре свих Гаврић и Николић. Овај други је већ постигао свој првенац и са великим самопоуздањем очекује дуел са Вошом.

Оно што је, опет, проблем за Дејана Станковића је што највероватније неће моћи да рачуна на све фудбалере. Велики пех могао би бити евентуални изостанак Ричмонда Боаћија, који се у  мечу са Чукаричким пожалио на повреду и питање је да ли ће бити спреман. Уколико не, напад Црвене звезде предводио би Милан Павков, играч који је некада био члан Војводине. Што не би значило да је то минус јер високи центарфор показао је да уме бити врло незгодан за противнике.

Има и добрих вести за црвено-беле јер се у тренажни процес вратио Алекса Вукановић и биће у конкуренцији за меч. На другој страни, Милан Гајић је и даље ван строја и сигурно неће наступити.

Црвена звезда са великим сампоуздањем улази у дерби са Војводином, јер је славила претходних 11 победа. Јесенас, је на ,,Карађорђу“ било 2:1, у мечу који је обиловао узбуђењима и који је могао да се заврши и овако и онако.

У сваком случају, сутра на стадиону „Рајко Митић” треба очекивати спектакл.      

И. Лазаревић 

 

 

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести