Суперлига Србије, плеј – аут: Земун – Спартак ЖК 0:0

Фудбалери Земуна пропустили су прилику да се победом приближе опстанку пошто су у другом колу плеј-аута само ремизирали са Спартаком. 
Superliga Srbije sezona 2 2018/19
Фото: Dnevnik.rs

Суботичани су се одлучили да чувају свој гол  и да домаћина  угрожавају из контанапада, па је стога Земун имао иницијативу и силно се трудио да тријумфује.

Нападали су зелено-плави у таласима, али су ретко стизало до изгледних ситуација. Тек у 22. минуту гости су били у полуприлици и изборили само корнер. Било је обострано још неколико покушаја да се постигне гол, али укупно гледајући полувреме је протекло у досадном фудбалу.

 У наставку Земун је кренуо офанзивније, па је голман Суботичана Остојић имао прилике да неколико пута успешно интервенише. Тек  у 70. минуту виђена је  прва велика шанса на мечу. Ђаловић је направио дар-мар у казненом простору Спартака, добро је шутирао а Остојић још боље одбранио.

У 84. минуту Вукчевић је био доброј прилици, али је његов шут зауставио Милошевић.До краја утакмице лопта је углавном била на средини терена па се утакмица, без игре завршила и  без голова.         

И. Л.      

 Земун – Спартак ЖК 0:0

ЗЕМУН: Градски стадион, гледалаца: 500. Судија: Широки (Смедерево). Жути картони: Младеновић, Мијиловић, Вучић (Земун), а Милошевић (Спартак). 

ЗЕМУН: Милошевић 6, Младеновић 6, Кисо 6, Тошески 6,5 (Ристовић 6), Кукуличић 6, Аземовић 6, Јањић 6 (Томић 6,5), Илић 6, Вучић 6,5, Мијаиловић 6 (Мркаић), Ђаловић 6,5.

СПАРТАК: Остојић 6,5, Керкез 6, Текијашки 6, Милошевић 6, Радовановић 6, Главчић 6, Дунђерски 6 (Ђорђевић), Обрадовић 6, Трипковић 6 (Шормаз), Туфегyић 6 (Вукчевић 6,5), Оташевић 6.

 

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести