Суперлига Србије: Пролетер иде на Бањицу са жељом да се надиграва

Након убедљиве победе над Земуном, фудбалере Пролетера на Бањици сутра, у суботу, очекује искушење са осмопласираном Раду, кога успешно води тренер Милинковић.
fudbalska lopta
Фото: Dnevnik.rs

„Победа над Земуном дошла нам је као мелем на рану због претходних незаслужених резултатаских посртања. Коначно смо били ефикасни, игром и резултатом направили смо праву увертиру за гостовање Раду, кога води изузетни тренер Зоран Милинковић. У прошлој сезони спасао је Рад испадања, ове су им, као и нама, по приказаној игри несрећно измакли бољи резултати. Сигурно је да ће против нас свим силама настојати да надокнаде пропуштено“, каже тренер Сланобараца Драган Радојичић.

Пролетер је у 11 кола освојио исто толико бодова.

„Изузетно сам задовољан играма, никако и бодовним салдом, јер нас  нико до сада  није надиграо. Заиста уважавамо екипу Рада, с тим што нам је намера да наметнемо своју игру и да уз велику борбеност стигнемо до жељеног резултата.Уз дозу среће, која нам је у појединим ранијим сусретима мањкала, верујем да можемо да останемо непоражени. Идемо да се надигравамо и да покушамо да стигнемо до циља.“

Тренер Радојичић ће се за стартере одлучити уочи утакмице.

„Екипа која победи обично не претрпи измене за наредну утакмицу. Међутим, због игре и квалитета противника могуће је да дође до неких промена, о чему ћу одлучити уочи утакмице. У сваком случају, очекује нас тежак задатак, на нама је да на њега успешно одговоримо“, поручио је Радојичић.

За коју год се поставу Радојичић одлучи јасно је да ће одбрана бити на великом испиту, а њом је до сада ваљано командовао голман Весић. Бројне присталчие Пролетера се нарочито уздају у поузданог голмана и надају се да ће њихови љубимци остати непоражени на Бањици.     

Утакмица се игра од 18 часова.

М. Поповић

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести