Суперлига Србије: ТСЦ славио у Лучанима

Фудбалери ТСЦ-а одиграли су сјајан меч у Лучанима.
fudbalska lopta
Фото: Dnevnik.rs

Предвођени Ненадом Лукићем стигли су до убедљиве победе. Очигледно је пауза у првенству пријала Тополчанима који су у Мађарској напунили акумулаторе и опет играју у ритму у којем су почели сезону. Од првог минута плаво-бели су загосподарили тереном у Лучанима и врло брзо повели. Покушавали су домаћи фудбалери да наметну свој стил игре, али нису успели. Све време сусрета ТСЦ је био бољи, а то су потврдили и у финишу првог дела сусрета када је Милићевић успео да савлада голмана Зечевића. Мора се рећи да су голмани Зечевић и Филиповић били одлични и један и други имали су неколико успешних интервенција. Слика на терену није се променила ни у другом делу сусрета. Тополчани су и даље атаковали и успели да постигну и трећи погодак. Срђан Грабеж је проиграо Лукића који је поред Зечевића погодио мрежу. Био је то 11 погодак нападача ТСЦ-а у овом првенству и избио на прво место на листи стрелаца Суперлиге.

С. Р.

Младост - ТСЦ 0:3 (0:2)

ЛУЧАНИ: Градски стадион, гледалаца 300, судија: Стојиљковић (Крагујевац), стрелци: Лукић у 13. и 73. Милићевић у 41. минуту. Жути картони: Синђић, Милошевић (Младост), Антонић, Скопљак, Томановић (ТСЦ).

МЛАДОСТ: Зечевић, Јовановић (Елиомар), Синђић, Одита, Бојовић, Радивојевић (Станко), Лековић, Милошевић, Павловић, Стојановић, Шатара.

ТСЦ: Филиповић, Скопљак, Томановић, Тумбасевић, Миличевић, Силађи (Галић), Антонић, Бабић, Дуроњић (Арсенијевић), Грабеж, Лукић (Ровчанин).

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести