Суперлига Србије: Војводина - Партизан 1:2 (Уживо)

Фудбалери Партизана победили су са 2:1 Војводину у утакмици претпоследњег, 36. кола, плеј-офа Суперлиге Србије на "Карађорђу".
vosa
Фото: Дуел Војводине и Партизана, фото: Ј. Грлић

Крај утакмице.

90. минут: Игра се три минута надокнаде.

88. минут: Измена у Војводини. Изашао Ђурић, а ушао Гајић. Измена и у Партизану. Изашао је Ивановић, а ушао Остојић.

83. минут: Пенал је извео Ивановић и довео Партизан у вођство од 2:1. Ивановић је добио жути картон јер је скинуо дрес како би прославио погодак.

82. минут: Нови пенал за Партизан. Гомеш је поново био у продору, али га је закачио Роцков приликом интервенције и судија Марковић је опет показао на белу тачку.

80. минут: Партизан је агилнији и стално напада за разлику од Војводине која се брани. Саша Илић је успевао да проигра саиграче, али Ивановић није упутио добар центаршут да би касније Рикардо шутирао право у Роцкова.

77. минут: Жути картон за играча Војводине Гојкова због приговора.

74. минут: Након добро изведеног корнера су фудбалери Партизана имали су изгледну прилику да поново поведу, али нису је искористили

71. минут: Још једном је Партизан био у нападу, Пантић је добро проиграо Илића, али је Роцков опет био сигуран.

69. минут: Партизан је био у прилици, шутирао је Ивановић, али је расположени Роцков још једном био на месту.

68. минут: Измена у Војводини. Изашао је Стојковић, а ушао Савић.

65. минут: Поново миран период утакмице.

64. минут: Измена у Војводини. Изашао је Милојевић, а ушао Топић.

63. минут: Измена у Партизану. Изашао је закарић, а ушао Илић.

59. минут: Војводина је била у контри, али је Матић на крају био у недозвољеној позицији.

55. минут: Прилика за Партизан. Ивановић и Пантић су одлично комбиновали по левом боку, одиграли „дупли пас“, а шут Ивановића одбранио је Роцков.

53. минут: Жути картон за играча Партизана Смиљанића.

50. минут: Опет је запретио Рикардо. Са велике удаљености шутирао је играч Партизана, али је Роцков био довољно сконцентрисан и избио ту лопту у корнер.

49. минут: Уиграна акција Војводине из корнера. Матић се нашао у изгледној прилици, али је његов ударац био исувише слаб, па је Стојковић на време одреаговао.

46. минут: Измена у Партизану. Изашао је Николић, а ушао Пантић.

Почело друго полувреме

Крај полувремена.

44. минут: Уследио је мирнији период игре, навијачи скандирају "Управа напоље". Игра се углавном на средини терена, без изгледнијих шанси.

36. минут: Нова прилика за Партизан после корнера, али је Роцков опет био на месту.

35. минут: Добра прилика за Партизан. У продору је био стрелац водећег гола Гомеш, опет је прошао по левој страни, шутирао десном ногом, али је био непрецизан. Лопта је отишла поред гола.

29. минут: Утакмица је била прекинута на минут у 27. минуту, када је неколицина Партизанових навијача са истока ушла на терен. Жандармерија их је уклонила са терена и утакмица је убрзо настављена. Гробари певају спорну навијачку песму.  

20. минут: Пенал за Партизан. Павловић је скривио пенал, а потом је над њим направљен. Црно-бели имају шансу да дођу до гола предности. Најстрожу казну извео је Закарић, али је Роцков одбранио.

16. минут: После два постигнута гола уследио је нешто мирнији период утакмице. Обе екипе су веома опрезне, након што су постигле по гол у првим минутима утакмице.

8. минут: Војводина је била у нападу, Павловић је срушио играча Војводине у шеснаестерцу, а судија је показао на белу тачку. Због овог прекршаја играч Партизана је добио жути картон. Шутирао је Ђурић и изједначио на 1:1.

6. минут: Партизан је повео, стрелац је Рикардо Гомеш. Одличан продор Ивановића у шеснаестерцу Војводине, одлично је пронашао Гомеша, који је мајсторски петом сместио лопту у гол.

5. минут: на почетку није било прилика, игра се већином на средини терена.


Плеј-оф

Младост - Чукарички 1:1

Напредак - Раднички 3:3

Плеј-аут

Динамо (Вр) - Спартак 2:1

Вождовац - Бачка 1:0

Мачва - Рад 0:0

Земун - Радник 2:1


Почела је утакмица.

ВојводинаПартизан

Стадион: "Карађорђе"

Судија: Момчило Марковић

Војводина: Роцков – Лазаревић, Веселиновић, Саничанин, Деветак – Ђурић, Митошевић – Зукић, Милојевић, Стојковић – Матић.

Партизан: Стојковић – Н. Р. Милетић, Марковић, Павловић, Шеховић – Шћекић, Смиљанић – Закарић, Николић, Ивановић – Рикардо.

За разлику од Војводине, којој ова утакмица резултатски нема неки значај, за Партизан је дуел у Новом Саду важан у борби за Европу. Уколико црно-бели славе обезбедиће минимум четврто место пред последње коло Суперлиге. За Новосађане овај дуел је више ствар престижа и ривалства са Партизаном.

Два тима одиграла су пре месец дана меча на истом месту и Војводина је славила са 3.2. Сада је ситуација нешто другачија, црно-бели се налазе у бољој форми и навијачи очекују трећу узастопну победу.

Када је реч о саставима, Милошевић је мало промешао карте, па тако у стартних једанаест нема Валијентеа, Урошевића, Зђелара и Пантића. На другој страни тренер Кривокапић одлучио се за стандардан састав.

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести