ТЕКСТИЛАЦ И ЈАВОР НА „КАРАЂОРЂУ” ИГРАЈУ МЕЧ БАРАЖА (18): Оџачани сањају Суперлигу

Нерешеним резултатом против шабачке Мачве (0:0) Текстилац је заузео четврто место на табели и тако обезбедио учешће у баражу за попуну Суперлиге Србије.
С. Јовин/Екипа Текстилца из Оџака
Фото: С. Јовин/Екипа Текстилца из Оџака

Ривал Оџачанима ће ће бити Јавор из Ивањице.

Текстилац ће бити домаћин у првом сусрету данас на новосадском Карађорђу”, где се очекује пре свега, добру игру и победу. која  би им гарантовао  да мирно сачекају реванш у Ивањици.

- Спремни смо за две најважније утакмице ове године. Свој први и основни циљ смо остварили, а то је улазак у плеј-оф. Како је време одмицао показали смо свој квалитет - наглашава Бранко Мирјачић, шеф стручног штаба екипе Текстилца из Оџака. - Биће то  велики меч, сигурно су Ивањичани искуснији, али ми смо полетнији. Било би лепо да  стекнемо барем два гола предности. Плаво-бели се мирно припремају за овај сусрет. Један од стубова одбране је капитан тима Никола Маријановић.

- Свесни смо значаја утакмице, баража и са нестрпљењем чекамо меч  - каже Никола Маријановић. - Имају прилику да играм на новосадском Карађорђу што је за мене и моје саиграча бити огроман мотив.

Прва утакмица баража између Текстилца и Јавора игра са данас на стадиону “Карађорђе” у Новом Саду са почетку у 18 часова,а сутра се састају Инђија и Железничар из Панчева у  Лозници. Реванш утакмице су у суботу и у недељу.

С. Јовин

EUR/RSD 117.0706
Најновије вести