Терзић: Савићевићу је паметније да ућути

БЕОГРАД: Дејан Савићевић као вансеријски играч заслужује респект, али као човек и као председник Фудбалског савеза Црне Горе сада је дупла нула, изјавио је данас генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић.
terzic, Tanjug/Zoran Žestić
Фото: Танјуг/Зоран Жестић

Терзић је пре неколико недеља јавно позвао Савићевића да буде гост на мечу своја два некадашња клуба Звезде и Милана у Лиги Европе, а Савићевић је у разговору за данашње подгоричке Вијести изјавио да је Терзић последњи човек у Србији који треба да га зове на утакмицу.

"Савићевићу је паметније да ућути. Савићевић је као играч био вансеријски и заслужује респект, Савићевић као човек и као председник ФС Црне Горе сада је дупла нула. Човек пун комплекса и не може да прихвати да је после играчке каријере неуспешан и као човек и као руководилац, а да је на другој страни неко ко није био тако добар фудбалер, а сада је успешан и као човек и као директор Црвене звезде", рекао је Терзић у изјави достављеној медијима.

"Сујета и комплекси говоре из Савићевића. Савићевић је први коментарисао мене и лажно ме оптужио, а сада лицемерно поручује да ја њега не коментаришем. Он очигледно живи у заблуди да је он једини власник истине. Једина истина је да Црна Гора заслужује бољег председника Фудбалског савеза. А позив за утакмицу и даље стоји јер је Црвена звезда већа од сваког појединца", навео је Терзић.

Савићевић:Терзић последњи који треба да ме зове на утакмицу

ПОДГОРИЦА: Легендарни фудбалер Дејан Савићевић рекао је да је Звездан Терзић последњи човек у Србији који треба да га зове на утакмицу Црвене звезде.

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић пре неколико недеља јавно је позвао Савићевића да буде гост на мечу своја два некадашња клуба Звезде и Милана у Лиги Европе.

"Када вас зове неко ко свашта прича о вама и ко шири лажи о вама на сваком кораку - то може само неко ко ништа не ваља. Као прво - замолио бих га овим путем ме више не спомиње, јер постоје неки људи, међу којима је и он, с којима се никад нећу помирити. Он то треба да зна, Има свој живот, ја имам свој и он је последњи човек у Србији који треба да ме зове на утакмицу", рекао је Савићевић за погоричке Вијести.

Савићевић истиче да може да га зове председник Звезде Светозар Мијаиловић, спортски директор Митар Мркела, сви други осим Терзић.

"Ја сам рекао за њега оно што други нису смели - да је никакав човек. Зна шта је урадио и опет ме зове. Па ја бих био 100 пута гори од њега да се помирим с њим. Јер, ако те неко једном повреди, повредиће те и други пут. Нема потребе да вам се путеви укрштају да би вас још једном ''урадили'' или ''одрадили''. Неко може да те пређе једном, а ако те пређе други пут - онда си будала. Ето, то је неки мој мото, и он то зна. И опет зове. То је доказ о њему какав је", казао је Савићевић.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести