ТСЦ данас дочекује Напредак: Тополчани желе четврто место

Фудбалери ТСЦ –а у минулом  кругу плеј офа Суперлиге Србије  одиграли су само нерешено с Вождовцем (1:1) и изгубили корак са тимовима који воде битку за четврто место. Међутим, све могу надокнадити данас када  свом стадиону Арена, дочекују екипу Напретка из Крушевца. 
s
Фото: Youtube Printscreen

Шеф стручног штаба Жарко Лазетић је изјавио да веома поштује Напредак као клуб са великом традицијом, добрим играчима и тренером. 

- Спремни смо за данашњи меч, у добром смо моменту и форми, али ипак очекујем захтевну и напорну утакмицу. Задовољан сам како смо одиграли сусрет меч против Вождовца и како изгледамо на тренинзима и верујем да ће доста тога зависити од нас, ако се фокусирамо на себе и унапредимо делове игре који су нам недостајали у завршници напада на претходној утакмици - рекао је Лазетић. 

Према његовим речима притисак пред дуел са Напретком постоји, али да он неће бити препрека да клуб оствари повољан резултат.

- На свакој утакмици и тренингу бринем да ли ће све протећи како треба, али то је позитиван притисак. Да смо осми, растерећени на табели, екипи би било теже да нађе мотив. Желели смо ову ситуацију, да будемо у борби за четврто место и дошли смо у њу. Сада све зависи од нас, тако да притисак није нешто што нас спутава, већ нас тера да идемо напред - , додао је Лазетић. 

Шеф стручног штаба ТСЦ-а је у осврту на  претходну утакмицу нагласио да се гол примљен од Вождовца догодио у ниској зони која се нормално дешава током сваког меча. 

- После примљеног гола смо можда мало психолошки пали, али сада радимо на томе да поправимо одлучност. Задовољан сам, иако знам да сви, и играчи и стручни штаб, очекују само победе. Никада не заборављам да се и противник нешто пита и у овом тренутку ми је најважније да наставимо да играмо добро, а то ће довести до резултата.

Крилни нападач Југ Станојев је поручио да екипа спремно очекује данашњи меч. 

- Екипа Напретка је ове сезоне одлично играла и изборила се за плеј-оф. Нама је свака утакмица од великог значаја. Даћемо све од себе и у овој и у две преостале, како бисмо изборили четврто место и пласман у Европу -  казао је Станојев.       

С. Ст.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести