ТСЦ ОДИГРАО ДОБАР МЕЧ НА „КАРАЂОРЂУ“, АЛИ ИЗГУБИО: Лазетић: Следи прилика за реванш

Фудбалери ТСЦ–а одиграли су одличан меч у Новом Саду, били су бољи од Војводине, али су на крају, ипак, погнуте главе напустили „Карађорђе“. Бачкотополчани су успели да се врате у меч после почетних 0:2, а онда у 5. минуту надокнаде, десетак секунди пре последњег звиждука судије примили и трећи гол.
С. Шушњевић
Фото: Dnevnik.rs

Тако су Бачкотополчани први пут у овом првенству поклекли на гостовањима и прекинули серију успеха у Новом Саду. Међутим, како се чини овај пораз није првише забринуо тренера ТСЦ–а Жарка Лазетића.

– Одиграли смо можда и најбоље прво полувреме у досадашњем делу шампионата, а били смо у минусу од два гола – појаснио је после меча Жарко Лазетић. – Створили смо три сјајне прилике, али нисмо имали среће, С друге стране, примили смо два гола која никако нисмо смели. Успели смо, у другом делу, да се вратимо у меч, али нас је срећа опет напустила.

У наставку сусрета ТСЦ је доминирао, головима Ђаковца и Јовановића, брзо су анулирали предност Воше и чинило се да ће успети да преокрену резултат, међутим, испало је сасвим другачије.

– Желели смо победу – казао је Лазетић. – Зато смо у ватру убацили Миловановића. Међутим, мала непажња у последњој линији коштала нас је пораза. Мало смо разочарани, јер смо заслужили више, али то је фудбал. Врло брзо, већ за неколико дана, имаћемо прилике да се реванширамо Војводини, надам се да ћемо у нашој арени имати више среће.

Г. Ковач

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести