ТСЦ  одиграо добар меч у Инђији: Бод прави залет за Партизан

Фудбалери ТСЦ -а били су ближи победи у Инђији, играли су сјајно за све време утакмице имали су инцијативу и неколико лепих прилика, али освојили су само бод (1:1).
zoltan sabo
Фото: Золтан Сабо, фото: ФК ТСЦ

- Играли смо одлично, са мало среће могли смо и до целог плена крај Железничке пруге, али нисмо искористили шансе у првом полувремену - каже Владимир Силађи  други стрелац ТСЦ-а. - Наметнули смо ритам, играли смо како смо се договорили, заслужили смо три бода. Међутим,  када се све сабере ово је добар резултат јер је Инђија увек успешна као домаћин. У другом полувремену смо још жешће нападали, али смо примили несрећно гол у  53. минуту.

Радост Инђијаца је била кратка, смо десетак минута касније после асистенције Лукића, Силађи је изједначио резултат.

- Освојен бод против Инђије нас је задржао на петом месту на табели. Дакле и даље смо у игри за Ецвропу, атмосфера је у тиму и даље добра. Пред нама је тешка недеља и дуел са артизаном у Сенти . Црно - бели » имају одличну екипу и сјајне појединце  али смо спремни да одговоримо на све изазове. 

Шеф стручног штаба Тополчана Золлтан Сабо задовољан је игром коју су плаво - бели покзали у Инђији.

Задовољан сам приказаним, али могли смо и до победе - објашњава Сабо. - Имали смо неколико лепих прилика, ипак на крају остаје жал за целим племеном, Инђија се изборила за бод, честитао сам колеги Јањићу. Немамо времена за одмор већ смо се окренули следећем ривалу Партизану. Биће то прави испит за нас.  Још да кажемо и то јуче  је било свечано у Бачкој Тополи, председник клуба Јанош Жембери је прославио рођендан,а играчи су му обећали победу против „ваљка”. 

Ст. Стојиљковић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести