ТСЦ почео припреме, Станојловић ново појачање

БАЧКА ТОПОЛА: Фудбалери ТСЦ-а из Бачке Тополе окупили су се данас на почетку припрема за нову сезону у Суперлиги Србије, а том приликом представљен је и нови играч Слободан Станојловић.
Slobodan_Stanojlovic
Фото: Слободан Станојловић, фото: ФК ТСЦ

Спортски директор ТСЦ-а Мирко Јовановић је изразио наду да су се играчи на паузи лепо одморили и да клубу предстоје успешне припреме после којих ће спремно ући у сезону.

"Након месец дана паузе данас крећемо са тренинзима. Припреме смо започели на нашој Фудбалској академији, а 25. јуна одлазимо на припреме на Блед. У Словенији остајемо до 5. јула. Планирано је да тамо одиграмо три контролне утакмице. Верујем да ће то бити довољно да се екипа припреми и да се нови играчи уиграју са остатком екипе", рекао је Јовановић, наводи се у саопштењу.

Шеф стручног штаба Младен Крстајић нагласио је да клуб већ има добре и квалитетне играче и додао да се нада да ће довести још појачања којима ће бити употпуњен играчки кадар.

"Очекујем да ће нови играчи које смо већ довели, као и они које планирамо да доведемо у клуб, бити на нивоу квалитета коме стремимо. До сада смо довели Ћалушића и Станојловића, али планирамо да са још неколико појачања направимо јачу екипу".

Нападач Станојловић, који има 19 година, оценио је и да је за њега ово веома добра одлука и да сматра да је изабрао добар пут да се развије као фудбалер баш у ТСЦ.

"Претходних шест месеци сам као позајмљен играч био у Лозници и радује ме се што сам прешао у клуб који игра у вишем рангу такмичења. Свестан сам да то подразумева много више рада и труда, али очекујем веома успешну сезону у новом клубу. Екипа ТСЦ-а је одлична и желим да учествујем у постизању добрих резултата са што више постигнутих голова", рекао је Станојловић.

Планирано је да ТСЦ већ 19. јуна на свом терену одигра припремну утакмицу против Спартака.

На припремама на Бледу ће 27. јуна одиграти утакмицу против Табора из Сежане, а 30. јуна против Шибеника, док им је 4. јула противник екипа Тузла Цитy.

За 10. јул је предвиђена генерална проба у Осјеку, против истоименог клуба.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести