ТСЦ СПРЕМАН ЗА НЕДЕЉНИ ДУЕЛ С ВОЈВОДИНОМ Антонић: Време за реванш

Фудбалери ТСЦ–а у тишини свог спортског центра на ободу Бачке Тополе, припремају се за недељни сусрет с Војводином, уверени да ће се реванширати црвено–белима за пораз из првог дела првенства.
1
Фото: Капитен ТСЦ–а Горан Антонић, фото: ТСЦ       

Додуше, за Бачкотополчане утакмица нема велики значај, јер јер су плаво–бели давно обезбедили трећу позицију у плеј-офу и чини се да их ни у доигравању нико не може престићи.

 - Нисмо оптерећени, треће место нам не може никако измаћи – сложио се капитен тима са севера Бачке, Горан Антонић, који је у сусрету са Новим Пазаром одиграо 150. утакмицу за ТСЦ и постао трећи фудбалер на клупској вечитој листи, а испред њега су само Саша Томановић и Дејан Милићевић, који више нису чланови клуба. – Можда и због тога играмо добро, јер уживамо у свакој утакмици. Тренер Лазетић је усталио тим, играмо у истом систему и код куће и у гостима, што нам доноси праве резултате.

 Јесенас је Војводина  славила на ТСЦ арени (2:1), што је било мало изненађење.

– Дуел с Војводином стигао је после серије сусрета у Европи – објашњава Антонић. - Били смо  помало уморни, сада је ситуација савим добра, расположење у тиму је одлично и уверени смо да нећемо изгубити на „Карађорђу“. Наравно да желимо да се реванширамо ривалу за јесењи пораз, сјајно играмо у гостима, што, уосталом, доказује чињеница да у овом првенству ни једном  нисмо изгубли на страни. 

Добра вест за Тополчане је и то да су готово сви играчи спремни. Једино недостају Чалушић и Кувељић, због повреда и операције и они  већ дуже време нису у комбинацији за састав тима.

 Г. Ковач           

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести