ТСЦ ЗАБЕЛЕЖИО И ТРЕЋУ ПОБЕДУ У НАСТАВКУ ПРВЕНСТВА: Максимална Лазетићева чета

Фудбалери ТСЦ-а забележили су и трећу победу (3:2) у наставку првенства и тако стали уз бок Партизану и Црвеној звезди, који, такође, имају стопостотни учинак у прва три кола.
1
Фото: Александар Ћирковић у Панчеву је постигао два поготка, фото: ТСЦ

Одиграли су Бачкотополчани на вештачкој трави у Панчеву сасвим добар сусрет. У првом делу су доминирали, међутим, у наставку утакмице Железничар је успео да наметне ритам и мало је недостајало да изједначи резултат.

 Тренер тима из вароши на северу Бачке, Жарко Лазетић, по обичају је мало "промешао карте" и дуел почео без правог шпица, што је, испоставило се, изненадило фудбалере Железничара. Ћирковић, Јовановић и Пантовић лако су долазили до прилика, па су врло брзо Тополчани постигли два поготка и практично решили питање победника. Нарочито расположен је био Александар Ћирковић, који је два пута затресао мрежу Мијатовића.

- Одиграли смо добар сусрет – објашњавао је после утакмице тренер Лазетић. – Наравно, задовољан сам , ово нам је трећа победа у низу. Међутим, у наставку меча мало смо попустили и дозволили Панчевцима да преузму инцијативу. Нисмо успели да зауставимо њихове нападе и без проблема су стизали пред наш гол. Настављамо даље, имаћемо дан паузе и онда почињемо припрему за утакмицу с Црвеном звездом. .

  Један од  најзаслужнијих за победу Тополчана у Панчеву био је млади голман Вељко Илић, који је на почетку другог дела, код резултата 2:0, одбранио пенал , а, уз то, имао је још неколико сјајних интервенција.

 - Ово је трећи пенал који сам одбранио у првенству – надовезао се чувар мреже ТСЦ-а. – Прочитао сам намеру Гргића, ово је била значајна победа за нас, сада можемо да играмо много мирније, јер имамо чак 11 бодова више од четвртопласираног Чукаричког.

У наредном колу, у следећу суботу, фудбалери ТСЦ –а на свом терену у дербију дочекују шампиона Црвену звезду.

 Г. Ковач

EUR/RSD 117.0706
Најновије вести