Тумбаковић: Нека на "Маракани" буде као са Партизаном

БЕОГРАД: Селектор фудбалске репрезентације Црне Горе Љубиша Тумбаковић изјавио је данас да ће његов тим против Србије у Лиги нација покушати пре свега да поправи утисак из Подгорице и додао да се на "Маракани" нада наставку позитивне серије резултата из времена када је предводио Партизан.
tumbakovich11
Фото: Љубиша Тумбаковић, фото: Танјуг (Видео)

"Овде сам био 18 пута и углавном смо побеђивали, освајали Куп. Увек ми је драго кад дођем овде и направимо добар резултат. Искрено, више сам волео да играм на Партизановом стадиону, али ето, боље сам резултатски пролазио овде", рекао је Тумбаковић на конференцији за медије.

Он је додао да у Подгорици није био проблем резултат (2:0 за Србију) него утисак који је остављен. 

"Овде ћемо се трудити, без обзира што смо ослабљени, да дамо све од себе, а нека победи бољи. Надам се да ћемо ускоро бити комплетни и отићи на неко велико такмичење".

Како је навео Србија има јак тим који је стваран кроз два циклуса квалификација и Светско првенство.

Фото: Тренинг Црне Горе, фото: Танјуг (Видео)

"Готова цела екипа је била на Мундијалу. Имају већу селекцјју и кад неког нема ту су добре замене. Посебан печат даће Коларов и Матић или још неко ко није играо у Подгорици", поручио је Тумбаковић и рекао да нема тренера који би био задовољан бодом.

Он је на занимљив начин прокоментарисао питање о атмосфери на стадиону и колико то може да утиче на резултат.

"Очекујем братско-спортску атмосферу, а ко ће имати предност на трибинама овде је неизвесно, како у Подгорици има много Срба, тако и у Београду има много Црногорца".

Црногорски репрезентативац Марко Вешовић, који ће после пет поново заиграти на стадиону Црвене звезде, чији је дрес са успехом носио, рекао је да је срећан што је у Београду.

"Зељни смо и мотивисани, да исправимо слику из прве утакмице, мислим да смо превише респектовали ривала и верујем да ће сутра да буде много боље, иако опет нисмо комплетни. Верујемо у подвиг и сигурно нисмо дошли овде да се предамо", поручио је Вешовић, уз констатацију да вероватно ни бод не би био лош.

Утакмица између Србије и Црне Горе игра се сутра од 15 сати на стадиону Рајко Митић.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести