У ТСЦ-у задовољни бодом освојеним у Новом Саду

БАЧКА ТОПОЛА:  Само неки секунд делио је фудбалере ТСЦ-а од победе у Новом Саду, у дербију с Војводином. До истека последњег минута надокнаде времена, ученици тренера Золтана Сабоа имали су у yепу вођство од 2:1, а онда је уследило изједначење, после гола Нигеријца Винсента Езеа, и сваком од ривала припао је по бод. Утисак је, иако жале за читавим пленом, у Бачкој Тополи нису незадовољни оваквим исходом.
1
Фото: J. Grlić

- Да ми је неко пре почетка утакмице понудио бод на “Карађорђу”, без размишљања бих га прихватио - искрен је Золтан Сабо. - Не жалим пуно за победом, јер смо испунили циљ и представили се бројној публици у Новом Саду као озбиљна и квалитетна екипа, тим који зна шта хоће и иде добро утабаном стазом. Показали смо снагу и то ме испуњава срећом и убеђен сам да ћемо остварити основни циљ и пласирати се у плеј-оф.

Бачкотополчани су показали да имају довољно адута и за остварење много смелијих снова. Сјајни стрелац Ненад Лукић, неугодни шпиц Владимир Силађи, искусни играч средне терена Јанко Тумбасевић, па снажни дефанзивац Скопљак, његов колега Арсенијевић и да не ређамо даље.

- Ми знамо шта нам је основна замисао, а наравно да ћемо покушати да урадимо и више од тога уколико нам се укаже прилика. Међутим, желим да истакнем лично задовољство амбијентом у којем је утакмица у Новом Саду одиграна, јер то показује да публика жели да види овакве сусрете. Верујем да смо им се и Војводина и ми одужили добром партијом.

Желим да истакнем лично задовољство амбијентом у којем је утакмица у Новом Саду одиграна, јер то показује да публика жели да види овакве сусрете.Верујем да смо им се и Војводина и ми одужили добром партијом (тренер Сабо)

Пред крај првог дела игре повредио се голман  Ненад Филиповић, који је морао да оде у Ургентни центар, а на голу га ја замнио Немања Јоргић.

- Филиповић има потрес мозга, али, колико сам од лекара екипе сазнао, није то ништа страшно и он ће се ускоро придружити саиграчима и наставити нормално да ради - додао је  Сабо.

А. П.

Фото: Ј. Грлић

 

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести