УЕФА ДОНЕЛА ОДЛУКУ Правду на мечу Лајпциг - Црвена звезда делиће банкар из Шпаније

Фудбалери Црвене звезде гостоваће у среду (21 час), екипи Ред Бул Лајпцига, у оквиру трећег кола Лиге шампиона, а УЕФА је донела одлуку и саопштила име судије, који ће се наћи на центру у Немачкој.
s
Фото: Youtube printscreen/ilustracija/Referee's World

Европска фудбалска унија  саопштила је данас да ће Шпанац Хозе Марија Санчес бити главни судија меча трећег кола групе Г Лиге шампиона између Лајпцига и Црвене звезде.

Санчесу, иначе банкару по занимању, помоћници ће бити Раул Кабањеро и Ињиго Пријето, док је  четвртог арбитра поставла Хозеа Луиса Мунуеру.

У ВАР соби биће Карлос дел Серо Гранде и Рикардо де Бургос, обојица Шпанци, баш као и прва "четворка". Делегат на мечу биће Белгијанац Фернанд Месе, а за посматрача суђења је одређен Алаин Хамер из Луксембурга.

Иначе, Санчес је добро познат јавности у Србији, баш као и навијачима Црвене звезде. Пре две године је судио меч Лиге Европе између Црвене звезде и Лудогореца, који је шампион Србије добио резултатом 1:0. Такође, судио је и меч Репубике Ирске и Србије 2021. године, када је било 1:1. 

Реч је о искусном арбитру, има иза себе доста дербија Реала и Барселоне.

Подсетимо, прво место на табели групе Г Лиге шампиона држи Манчестер сити са шест бодова, Лајпциг је други са три, док Црвена звезда и Јанг бојс имају по један поен.

(Блиц.рс)

EUR/RSD 117.1309
Најновије вести