УЕФА одбила молбу Партизана, без публике против Молдеа

БЕОГРАД: Први меч плеј-офа за пласман у Лигу Европе између фудбалера Партизана и Молдеа на стадиону у Хумској, играће се без навијача, потврђено је данас.
partizan, tanjug
Фото: Tanjug/F.Krainčanić, ilustracija

Како је саопштено, молба коју је ФК Партизан упитио регулативном телу УЕФА за укидање суспензије над стадионом у утакмици плеј-офа за квалификације за Лигу Европе је одбијена.

Додаје се да ће жалба коју су црно-бели поднели дисциплинској комисији УЕФА биће накнадно узета у разматрање о чему ће клуб и јавност бити правовремено обавештени.

Да подсетимо, београдски клуб кажњен са две утакмице без публике и са 24.500 евра због расистичких повика, убацивања предмата, паљења бакљи и блокиранања пролаза на стадиону током меча са турском Малатијом у трећем колу квалификација за ЛЕ.

"На молбу ФК Партизан по члану 73 (х) ДР утакмици плеј-оф фазе квалификација за Лигу Европе регулативно тело УЕФА је дозволило присуство деце узраста до 14 година која припадају Омладинској школи фудбала црно-белих или школама фудбала у Београду и Србији. Школе фудбала чији чланови узраста до 14 година, искључиво уз присуство тренера, желе организовано да дођу на утакмицу морају се пријавити на бројеве телефона 011/2197437. Деца морају имати валидну ђачку или здравствену књижицу током уласка на стадион Партизан", наводи се у саопштењу црно-белих.

Меч између Партизана и Молдеа игра се у четвртак од 21 сат.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести