Велико интересовање за долазак у пригревичко Братсво: Врата клуба свима отворена

Вест да је у Братству 1946 из Пригревице, члану Српске фудбалске лиге, дошло до великих кадровских промена и да је клуб напустило неколико доскорашњих првотимаца се далоко чула.Телефон новог председника Управног одбора Милића Стојаковића усијао се од позива менаџера који желе да њихови играчи  приступе овом спрсколигашу.
lopta_u_mrezi_1
Фото: Dnevnik.rs

- Зову представници клубова, менаџери, играчи... Морам истаћи да импонује такво стање, али ми ништа не радимо на пречац. Наглашавам да су свима врата Братства отворена и свако ко има добре намере може доћи да се опроба, али о томе ко ће остати и ко ће се изборити за место у тиму одлучују искључиво тренери – каже  Стојаковић.

Сви који су дошли и који ће доћи у пригревички клуб на пробу добиће прилику да се покажу.


Зечевић прва ласта

Нападач Марко Зечевић је прво оволетошње појачање Братства.

- Сјајно се осећам у новој средини. Надам се да ћу играма, а пре свега головима оправдати очекивања управе, струке и навијача. Жеља ми је да максимално спреман дочекам старт нове сезоне у којој очекујем добра издање Братства – казао је Зечевић.


- У фази смо формирања нове екипе и заиста смо расположени да дамо шансу сваком појединцу који сматра да може да постане члан нашег клуба. Морамо да сачувамо добру атмосферу која је красила Братство. Драго ми је што су у руководству бивши фудбалери који разумеју проблеме играча и који веома добро знају шта је потребно да би клуб ваљано функционисао. Мештани села са правом сматрају да сваком појединцу мора да буде част да носи дрес Братства и ми који смо на челу клуба морано тако да се понашамо – поручио је Стојаковић.

Ј. Бањац

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести