Веселиновић: Показали смо квалитете који су фалили Партизану

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Чукаричког Александар Веселиновић честитао је свом тиму на победи 2:1 против Партизана у 14. колу Суперлиге.
1
Фото: FoNet/FK Partizan

"Партизан игра изванредно, велико хвала за све што је учинио, за начин како нас представља у Европи. Желим му да презими и оствари амбиције, али вечерас је Чукарички показао квалитете који су црно-белима недостајали, а то су заједништво и енергија", рекао је Веселиновић на конференцији за медије.

Он је истакао да његовом клубу пре сусрета понудио реми, да га не би прихватили.

"Не бих да делујем бахато или арогантно, међутим, да нам је неко пре меча понудио бод не бисмо били задовољни, јер нам је оријентација од првог минута била да победимо. Сваки тим има мане, показала је анализа да их поседује и Партизан, ми смо их само искористили. Тријумф је заслужен и чист, исто као и 32 бода, која смо освојили досад. Од 10. августа смо без пораза, што казује какав је ово тим. Окрећемо се наредном ривалу, а можда ће гостовање Мачви у Шапцу да буде још теже од ове утакмице".

Веселиновић је истако да је његов тим имао мало времена да се спреми после гостовања Инђији.

"Имали смо само један тренинг за припрему овог дуела, али кад радите са момцима који су концентрисани онда је то довољно да угрозите Партизан. Прво полувреме смо одиграли на одличном, европском, нивоу, у другом су гости доминирали, ми чекали шансу и на крају смо награђени за фантастичну борбеност", закључио је Веселиновић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести