Војводина изгубила од Партизана и испала из Купа Србије

Партизан: Војводина – 2:1
3
Фото: Youtube Printscreen

Фудбалери Партизана пласирали су се у финале Купа Србије, пошто су данас у првом полуфиналу савладали Војводину 2:1.

Стрелци за црно-беле били су Рикардо Мендеш у четвртом и Квинси Мениг у 43. минуту, док је погодак за Новосађане постигао Дејан Зукић у 53. минуту.

Црно-бели су славили против Новосађана истим резултатом као и пре четири дана у првенству, али су се "поштено испромашивали", пропустили бар четири-пет стопстотних проилика и на крају морала да стрепе за победе.

У другом полуфиналу од 18.30 састају се Црвена звезда и Нови Пазар.

Финале је на програму 26. маја.

Екипе су наступиле у следећим саставима:

Партизан: Стевановић – Миљковић (од 58. Лутовац), Милетић, Вујачић, Урошевић – Здјелар, Јевтовић (од 26. Јојић) – Марковић (од 81. Холендер), Натхо (од 58. Терзић), Мениг (од 81. Јовић) – Рикардо.

Војводина: Роцков – Лазаревић, Јеличић, Стевановић (од 73. Ковачевић), Ђорђевић (од 51. Бјековић) – Максимовић (од 65. Нешковић), Топић – Вукадиновић (од 46. Кабић), Зукић, Симић – Матић (од 65. Вукчевић).

Станојевић: Невероватно колико шанси смо имали

Невероватно, мислим да никада откад сам тренер нисмо имали оволико стопостотних шанси. Са једне стране честитке, али са друге критика играчима јер то морају да реализују и реше утакмицу на време", рекао је тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић после победе против Војводине (2:1) у полуфиналу Купа Србије.

"Војводина није имала много шанси, само ту једну из које су дали гол, тако да је то било боље него пре четири дана у првенству", истакао је Станојевић за ТВ Арена спорт.

EUR/RSD 117.1544
Најновије вести