Вулићевић: Крваво зарађена дупла круна

Искусни заменик капитена црно–белих Мирослав Вулићевић борио се као лав на свакој утакмици и са много емоција дочекао је крај финала Купа.
miroslav vulicevic, epa
Фото: EPA (ROBERT GHEMENT)

„Крваво зарађена, али апсолутно заслужена дупла круна. Ову сезону смо одиграли заиста феноменално. Серија непобедивости нам је почела ваљда још у августу и још траје. Што се финала тиче, утакмица је била тешка, као и сваки дерби. Имали смо шансе, имали су и они, можда смо могли и раније да све решимо. Пратило ме је много повреда, моји најближи знају кроз шта сам прошао, хвала њима, али и свима из клуба који су ми помогли. Захвалио бих се и навијачима, препознали су тренутак када се све “ломило” и дали су нам ветар у леђа. Били су феноменални у финалу, посвећујемо им оба трофеја - напоменуо је дефанзивац црно-белих.“

Није се могло наслутити да ће Партизан у оваквом стилу окончати сезону.

„Кренуло је лоше. Али, у Партизану вам дрес и грб не дају никада да се предајете, колика год је разлика у бодовима. Утолико је овај успех слађи и лепши али, понављам, апсолутно је заслужен“, додао је Вулићевић.

Мисли се већ окрећу европским изазовима.

„Овај тим може много у Европи. Одмор траје кратко, кренуће се у тражење појачања, јер ће неко рећи да екипа није довољно јака. Али, направили смо низ од 37 утакмица без пораза, одиграли четири дербија, три смо добили а један одиграли нерешно. Нормално, увек су добродошли квалитетни фудбалери. Следи кратак одмор, а онда идемо даље“, закључио је Мирослав Вулићевић.

З. Рангелов

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести