Жарко Лазетић званично тренер ТСЦ-а

БАЧКА ТОПОЛА: Жарко Лазетић нови је тренер фудбалера ТСЦ-а, саопштио је данас клуб.
s
Фото: Youtube Printscreen

Како се наводи, Лазетић стигао је данас у Бачку Тополу како би на ТСЦ Академији одрадио први тренинг са новим тимом.

Лазетић је на чело ТСЦ-а дошао из Металца из Горњег Милановца, а нови шеф стручног штаба уверен је да ће се клуб брзо вратити на место које му по квалитету и припада.

“Велико ми је задовољство што долазим у ТСЦ, јер не постоји тренер у Србији који не би желео да води клуб који се овако добро позиционирао и који ради на правом европском нивоу, што можемо видети и кроз рад Фудбалске академије “, рекао је Лазетић након именовања.

Према његовим речима, преговори са челницима ТСЦ-а су били брзи и конкретни, јер деле исте идеје неговања лепог нападачког стила игре и рада са младим играчима.

"Амбиције клуба су ми познате, а с обзиром да је играчки кадар врло квалитетан нису недостижне. После серије слабих резултата ТСЦ-а време је за велике промене. Када одиграмо преостале четири утакмице до краја полусезоне, урадићемо озбиљну анализу тима и поставити циљеве. Једино што могу да гарантујем јесте велики рад на терену и ван њега, те посвећност клубу и играчима. То је једини пут да се дође до резултата“, додао је Лазетић.

Лазетић ће деби имати 1. децембра, када клуб игра против Колубаре у Купу Србије.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести