Заседала Скупштина ФК Војводина, нови предеседник 27. маја

Сазив Скупштине Фудбалског клуба Војводина, на редовној седници у Фудбалском центру „Вујадин Бошков“ у Ветернику, изабрао је нови скупштински састав на мандатни период 2022.-2026. година.
2
Фото: Дневник/ Слободан Шушњевић

Списак од 55 имена скупштинарима је предложио председник тог тела Милан Н. Ђукић. Како нових предлога на седници није било, предлог је једногласно усвојен, са 44 гласа чланова Скупштине и седам гласова опуномоћеника.

У односу на Дневни ред, који је скупштинарима упућен у сазиву седнице, на предлог председника Ђукића и уз његово образложење да су чланови Скупштине добили материјал за ту тачку у писменом облику, једногласно је усвојен предлог да се у Дневни ред унесе и тачка која се односи на завршни рачун ФК Војводина за 2021. годину.

Завршни рачун је усвојен већином од 28 гласова, 15 је било против, уздржаних није било, тако да простом рачуницом испада да осморо чланова (од 51, колико их је присуствовало заседању) није гласало.     

Захваљујући члановима досадашњег сазива Скупштине на доприносу у раду и на сарадњи у функционисању колектива, Ђукић је, после 12-минутног заседања, заказао конститутивну седницу тог тела, као и избор руководећих структура и тела у складу са Статутом клуба, за 27. мај, када ће ФК Војводина промовисати и новог председника свог Управног одбора

.Л. Б-з Скупштина ФК Војводина је експресно изабрала нови састав

 Фото: С. Шушњевић

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести