Здјелар: Ново искуство; Стевановић: Победа у Хагу води даље

МАНЧЕСТЕР, : Фудбалери Паризана Саша Здјелар и Филип Стевановић, после пораза од Манчестер Јунајтеда (3:0) у Лиги Европе, признали су да је велики квалитет ривала дошао до изражаја.
1
Фото: EPA-EFE/SRDJAN SUKI

"Ово је ново искуство за све нас. Знали смо да ће бити тешко, да је Јунајтед квалитетан у нападу. Изашли су са најјачим тимом и то су показали. Првих 20 минута смо ушли добро, али онда смо примили два гола из грешака и било је јако тешко да се вратимо", рекао је Здјелар за клупску телевизију.

Нападачи Јунајтеда направили су разлику, подвлачи борбени везиста црно-белих.

"Јунајтед је био моћан, држао нас је на нашој половини и нисмо имали прилику да га угрозимо. Ове две утакмице су биле једине у сезони без притиска, уживали смо и видели смо шта је један од најбољих тимова на свету", поручио је он и признао да су црно-бели превише респектовали ривала.

Наредне две утакмице, против АЗ-а и Астане, где су Партизану потребне обе победе, биће одлучујуће, сматра Здјелар.

Млади Филип Стевановић каже да није задовољан исходом и резултатом на Олд Трафорду.

"Нисмо добро ушли у меч, Јунајтед је заслужено победио. Леп је осећај играти на Олд Трафорду, посебно за мене са само 17 година, али се све брише због пораза. Сада очекујем победу у Холандији и да на прави начин завршимо групну фазу", закључио је он.

Партизан у Хагу против АЗ-а игра 28. новембра у 5. колу Л групе Лиге Европе.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести