Жуниор за славље на гостовању: Раднички-Кабел 0:1 (0:1)

После почетног испитивања снага први ударац ка голу упутили су гости, са ивице шеснаестерца оштро је по земљи шутирао Јованић а голман Раичевић избацио лопту у корнер.
1
Фото: ФК Кабел

Узвратио је Тодоровић са леве стране, лопту у високом луку пребацио преко гола. Ковачевић послао је дугу лопту на главу Никодијевићу који је захватио али на срећу голмана Вуклиша отишла је преко гола. Поново су запретили гости Пантелић је центрирао са десне стране,али је  каснио је Жуниор. Три минута касније радовали су се гости, акцију је започео Јованић, додао до Говедарице, а овај центрирао а Жуниор је главом послао лопту у мрежу.

У другом делу Војводић је у игру увео Илића и другог нападача Поповића. Кренули су домаћи агресивније, први је запретио Тодоровић ударцем са дистанце, али голман Вуклиш био је на месту и отклонио опасност. Поново су домаћи били у ситуацији покушао је Никодијевић главом а голман гостију послао лопту у корнер. Могли су гости до другог гола у 80. минуту када је Пантелић послао лопту на другу стативу,  а Дражић пребацио гол. У 84. минуту голман Вуклиш спасао је своју мрежу после снажног ударца Грбовића из даљине. Минут касније Пантелић је претрчао целу одбрану домаћих, нашао се у очи са голманом Раичевићем, али његова лопта завршила је поред десне стативе. Ни последњи покушај Илића није донео промену резултата.

С. Ж.

КРАГУЈЕВАЦ: Стадион Чика Дача, гледалаца: 300. Судија: Трифковић (Београд), стрелац: Жуниор у 33. минуту. Жути картони: Тодоровић, Петровић, Илић (Раднички), Србијанац, Којичић, Дражић (Кабел).

РАДНИЧКИ: Раичевић 6, Мијатовић 7, Петровић 6,5, Тодоровић 6, (од 64. Миленковић 6), Никодијевић 6, Ковачевић 6,5, Видовић 6,5, Здравковић 6,5, Грбовић 6,5, Филиповић 7 (од 46. Илић 6), Иванчевић 6 (од 46. В. Поповић 6).

КАБЕЛ: Вуклиш 7, Петрић 7, Пантелић 7, Петровић 7, Јованић 6,5 (од 62. Дражић 6,5), Србијанац 6,5, Кочовић 6, Караћ 6 (од 71. Илић -), Којичић 6, Жуниор 7 (од 80. Владић -), Говедарица 7.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести