Звезда: Цео приход против Напретка у хуманитарне сврхе

БЕОГРАД: Председник ФК Црвена звезда Светозар Мијаиловић позвао је данас навијаче да у великом броју дођу на суботњи меч против Напретка и да подрже хуманитану акцију.
fk crvena zvezda
Фото: FK Crvena zvezda

Звезда ће у суботу на стадиону "Рајко Митић" прославити рођендан, цена карата биће симболичних 75 динара, а сав приход биће намењен одељењу нефрологије Дечије клинике у Тиршовој и манастиру Церањска река.

"Црвена звезда ће и овом приликом прослављајући 75 година свог постајања, сумирати резултате и на пољу хуманитарних активност. У старту смо предвидели да прослава буде за све звездаше, да улаз буде слободан. Инијатива је покренута и да сваку улазница буде 75 динара и да то буде допирнос хуманитарној акцији донирања за Дечију клинику. Ми смо пошли од чињенице да сваки наш гледалац који дође на стадион, може да купи ту карту и да ће допринети успеху те акције. Показали смо до сада су звездаши увек на прави начин одазивали акцијама", рекао је Мијаиловић на конференцији за медије на стадиону Рајко Митић.

Начелница за правне послове Диана Гавриловић у име Дечије универизитетске клинике захвалила се црвено-белима на овом гесту.

"Хтела бих да се захвалим Црвеној звезди што је препознала потребе Клинике и одељења нефрологије, на оваквом дивном гесту и намери да се деци и Клиници додели одређени износ средства. Овај допринос ће веома значити Клиници и велика захвалност испред целе управе и директора", рекла је Гавриловић.

Утакмица између Црвене звезде и Напретка игра се у суботу од 18 сати.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести