Звезда лако победила Младост: Катаи се наметнуо као лидер

Фудбалери Црвене звезде забележили су и девету победу заредом и осамили се на врху табеле Линглонг Суперлиге.
Aleksandar Katai
Фото: Александар Катаи, фото: ФК Црвена звезда

Против Младости из Лучана били су изванредни, а Александар Катаи се наметнуо као лидер екипе. Био је и стрелац другог гола, а имао је још један разлог за славље, јер је добио и другог сина.

- Породица ми је увек на првом месту. Добио сам другог сина, заиста сам пресрећан и имам више повода за славље. Гол који сам постигао у Лучанима посвећујем новорођеном синчићу и супрузи. С друге стране, остварили смо веома битну победу. Настављамо даље, идемо ка нашем циљу који је одавно познат, а то је улазак у групну фазу Лиге Европе – рекао је Звездин везиста.

Катаију је било чудно то што није био уз супругу док се порађала.

- Морам да признам да ми је било веома тешко, пошто нисам могао да будем уз супругу. Доста ми је чудно када сам далеко од породице, али када ми је јавила да је све прошло како треба, био сам миран и могао сам да се фокусирам и да одиграм утакмицу.

Одлични фудбалер верује да ће његова екипа проћи у групну фазу Лиге Европе.

- Сви знамо каква су очекивања. Утакмица која нас очекује у четвртак је најбитнија у сезони. Свима нама, како играчима, читавом клубу, тако и навијачима, меч са Араратом много значи. Даћемо максимум, имамо квалитет и верујем да ћемо исправити грешку са Кипра и да ћемо од октобра играти у једној од група Лиге Европе – поручио је Катаи.

И. Лазаревић

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести