Звезда: Заслужили смо критике, али не дамо рушење клуба

БЕОГРАД: Црвена звезда је озбиљан и успешан клуб и нећемо дозволити да поједини злонамерни медији унесу било какву нестабилност и неслогу међу нас, саопштено је из клуба.
c
Фото: Logo

У реаговању на критике и спекулације о смени тренера Дејана Станковића након елиминације од Шерифа у трећем колу квалификација за Лигу шампиона, из Звезде истичу да је иза клуба период историјских успеха са четири узастопне шампионске титуле и петом групном фазом УЕФА такмичења.

Актуелни смо шампиони и освајачи Купа, а већ смо обезбедили и европске утакмице ове јесени. Заслужили смо критике због меча против Шерифа и то смо одмах признали, али нећемо дозволити да се због једног пораза руши Црвена звезда као клуб, наводи се у саопштењу.

Хвала многим медијима који су са правом критички писали о том поразу, али има и оних који не желе добро Црвеној звезди. "Како би писали да четири године заредом останемо без шампионске титуле или европских утакмица? Свесни смо да многима сметају Звездини успеси и злонамерници су једва дочекали само један пораз да направе хистерију по друштвеним мрежама. Има ту и политике и партизановаца и личних интереса, наводе из Црвене Звезде.

И све то разумемо, али им нећемо дозволити, наводе из Звезде.

То су, како се додаје у саопштењу, људи који не желе добро Црвеној звезди.

Али ми верујемо да су прави звездаши препознали њихове намере. Ни тренери, нити директори се неће смењивати да би се било коме испуњавеле жеље или остваривали лични интереси преко појединих медија и друштвених мрежа:Верујемо у Дејана Станковића, верујемо у своје играче и сви они имају нашу пуну подршку. Деки је тренер Црвене звезде и остаће овде са нама још дуго да се сви заједно радујемо новим титулама. Желимо добру атмосферу и енергију пред одлучујући двомеч са Клужом, верујемо да смо бољи и то ћемо доказати, поручују из Звезде.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести