АБА лига: Клубови једногласни, решена спорна питања

БЕОГРАД: На изузетно конструктивном састанку, клубови су једногласно усвојили платформу за све кораке који ће осигурати стабилност и даљи напредак АБА лиге, саопштено је из регионалног такмичења.
aba liga
Фото: ABA liga

Како се наводи, у најкраћем могућем року, односно већ у току сутрашњег дана (20.11.2020), клубови АБА лига ће решити сва спорна питања везана за власничку структуру и отварања пословног рачуна у банци у Загребу.

"Истовремено, клубови су једногласно одлучили да формирају правни тим чији задатак ће бити припрема свих неопходних докумената и корака које је потребно предузети за трансформацију АБА лиге из јавног трговачког друштва у друштво са ограниченом одговорношћу", наводе из АБА лиге.

Такође, по једногласној одлуци клубова, Скупштином Друштва до следеће скупштине ће председавати Драган Бокан, који ће у кординацији са правним тимом у саставу Миховил Гранић, Вања Мугоша, Томислав Шуњка и Илија Дражић припремити Скупштину АБА лиге ј.т.д., која ће бити одржана најкасније до 15.12.2020. године са једном тачком дневног реда -трансформација АБА лиге АБА лиге из јавног трговачког друштва у друштво са ограниченом одговорношћу

На крају, сви клубови АБА лиге су показали чврсто уверење да ће сви усаглашени и договорени кораци бити спроведени и да ће се тако осигурати стабилност и унапређење свих такмичења под окриљем АБА лиге.

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести