АЛЕКСА АВРАМОВИЋ: Сви смо мотивисани и једва чекамо меч са Ефесом

Кошаркаш Партизана Алекса Аврамовић изјавио је у Београду да су сви играчи "црно-белих" мотивисани и да једва чекају меч са Ефесом.
1
Фото: Youtube Printscreen

Кошаркаши Партизана ће сутра од 20.30 часова у Београду дочекати Ефес у 27. колу Евролиге.

"Добили смо одређен број дана слободно, они који нису играли за репрезентацију, растеретили су се, одморили мозак и главу, јер је иза нас био турбулентан период иза нас. Поготово са тим поразом у финалу Купа, пошто смо много желели да освојимо Куп. Сутра нас очекује једна тешка утакмица против Ефеса. То је једна од најталентованијих нападачких екипа у Европи. Знамо да ће сутра опет доћи 20.000 људи да нас подржи. На нама је да подигнемо ниво агресивности и да покушамо да победимо", рекао је Аврамовић на конференцији за медије у Београду.

Он је играо за репрезентацију Србије у мечевима квалификација за ЕП 2025. против Финске и Грузије.

"Увек ми је лепо, увек се поносно осећам, као и остали, када одемо да представљамо нашу земљу, свима нам пуно значи. Сада смо се вратили у клубове, фокус је на Ефесу, Цедевити. Сви смо се ресетовали, имали смо јуче дан одмора", додао је кошаркаш Партизана.

Аврамовић је навео да има изузетно поштовање за кошаркаша Ефеса Шејна Ларкина.

"Он је велики шампион и сјајан момак. Знамо колико је добар и агресиван на оба дела терена, као и колико је донео Ефесу у претходних пар сезона. Свугде је оставио значајан траг. Али није само он Ефес, ту су и остали играчи, сви играју врхунски, сви су јако талентовани", рекао је Аврамовић.

Он је истакао да су сви играчи Партизана мотивисани за сутрашњи меч.

"Сви смо мотивисани и једва чекамо сутра да изађемо на терен. Ми смо имали те утакмице, које смо у тесним завршницама губили. Спремали смо се за Ефес, добро смо тренирали и надамо се да ћемо сутра да победимо", истакао је Аврамовић.

Кошаркаш Партизана Бруно Кабокло изјавио је да је екипа спремна за дуел са Ефесом.

"Имамо веома добру енергију, мало смо одморили, мало били са националним тимом, због тога се осећамо добро и спремни смо за наредну утакмицу. Свака утакмица је важна за нас, али мислим да можемо то да урадимо. Идемо утакмицу по утакмицу, радимо шта тренер каже и дајемо све од себе", навео је Кабокло.

Партизан се тренутно налази на 11. месту на табели Евролиге са 12 победа и 14 пораза, док је Ефес 14. са скором 11/15.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести