Ђерић: Поштујемо Војводину, али уздамо се у наш квалитет

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша ФМП-а Бојан Ђерић рекао је данас да веома поштује екипу Војводине, ривала у четврфиналу Купа Радивоја Кораћа против Војводине, али да се његов тим узда у квалитет.
djeric
Фото: КК ФМП

"Куп је елиминационо такмичење где фактички нема поправног. Стога, морамо да се фокусирамо да покажемо максимум већ на првој утакмици, четвртфиналној и на тај начин се домогнемо наставка такмичења. Свака екипа која се нађе у најбоље четири, али и остале, тражи своју шансу да се домогне трофеја и уђе у историју. Из тог разлога веома поштујемо свог противника у четвртфиналу јер је у питању екипа која доминира у домаћем првенству. Победа против Динамика од 30 поена разлике у прошлом колу то и говори, а ми се уздамо у наш квалитет и начин игре", рекао је Ђерић за клупски сајт.

Утакимица између кошаркаша ФМП-а и Војводине игра се сутра од 17 сати у Новом Саду и то је други меч на целодневном програму после дуела Меге и Младости из Земуна.

"Све што тражимо је да будемо бољи као екипа у свакој следећој утакмици, а за шта ће то бити довољно показаће време. Ми ћемо се потрудити да искористимо сваку прилику која нам се укаже и уз максимални приступ, покушамо да кројимо своју судбину. Свима желим добро здравље и да у комплетним саставима наступе на Куп такмичењу у ово тешко и специфично време'', истакао је Ђерић.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести