Драган Бајић поново на клупи Игокее

Кошаркаши Игокее доживели су четири узастопна пораза у АБА лиги, па је управа клуба одлучила да реагује променом тренера. на клупу екипе из Лакташа вратио се Драган Бајић уместо Марка Бараћа, који је водио екипу у одсуству Александра Трифуновића, јавља портал Србија данас.
d
Фото: Youtube Printscreen

Трифуновић се још увек опоравља од последица можданог удара који је задобио пред почетак сезоне, а први човек Игокее Игор Додик потврдио је да ће остати у клубу као Бајићев саветник.

– Одлучено је да Бајић преузме екипу. Трифуновић остаје у клубу као Бајићев саветник док се потпуно не опорави од последица можданог удара. Сели смо и договорили да се заједничким снагама вратимо победама. У договору с Трифуновићем и уз консултацију са лекарима, нисмо желели да преузимамо ризик, јер је Трифино здравље на првом месту, без обзира што има велику жељу да се врати на клупу. Када се потпуно опорави, онда ћемо сви заједно сести и договорити се о даљим корацима. Бајић је велики пријатељ клуба и сигурно ће у будућности остати у Игокеи на некој функцији - рекао је Додик.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести