ЈАВИО СЕ БИВШИ ИГРАЧ ПАРТИЗАНА МАТИЈАС ЛЕСОР О ПОРАЗУ ЗВЕЗДЕ ОД ЕФЕСА "КАРМА ЈЕ КУ**А", па се онда огласио још једном о црвено - белима

Након Кевина Пантера, на Твитеру се поводом утакмице Ефеса и Црвене звезде, огласио и Матијас Лесор.
1
Фото: Инстаграм

Бивши кошаркаш Партизана, тренутно члан Панатинаикоса, очигледно сумња у жељу црвено-белих да славе у Истанбулу и тако помогну "вечитом" ривалу у борби за плеј-ин Евролиге.

Ефес је на крају славио убедљиво са 100:55 и тако обезбедио пласман међу најбољих 10 екипа у елитном такмичењу.

Најпре се јавио Пантер, капитен црно-белих.

"Врло очигледно", написао је Пантер на Твитеру, да би се на тај коментар надовезао Лесор.

 

Затим се Лесор се поново огласио о Звезди.

Тројица бивших или садашњих кошаркаша Партизана јавно се огласило на друштвеним мрежама где су осудили наступ Звезде против Ефеса (100:55), а међу њима је био и Матијас Лесор.

Француски центар је отишао корак даље од Даласа Мура и Кевина Пантера већ са првом објавом у којој је истакао да је Звезда варала, као и да ће јој се то вишеструко вратити. Додуше, далеко експлицитнијим речником.

На његову изјаву је реаговао италијански новинар Марко Паљарићо, којем није јасно зашто је Партизан мислио да може да се ослони на Звезду.

"Не желим да верујем да су ови типови мислили да ће већ елиминисана Звезда моћи да се надмеће са тимом који је играо свој меч сезоне", написао је Паљарићо, на шта му је Лесор одговорио:

"Наша утакмица против Албе је била у истом контксту. Последњи тим у лиги, без својих најбољих играча који су повређени, без ичега за шта би играли, а ми играмо за прва четири места, а они су покушали да се боре и да одиграју са поносом."

(Б92)

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести