КЛС: Кошаркаши Војводине дочекују Слободу

У дербију првог кола Кошаркашке лиге Србије Војводина у Спенсу дочекује Слободу( 20). 
Aleksa Zarić u akciji foto: R. Hadžić
Фото: Алекса Зарић у акцији фото: Р. Хаџић

Ужичани имају сјајан тим, који је минуле сезоне заузео другу позицију, иза неприкосновеног чачанског Борца. С обзиром да су и амбиције црвено – белих да се нађу у врху табеле, очекује се занимљив и квалитетан меч.

Очекивања су изнели помоћни тренер Војводине Милош Исаков Ковачевић  и бек Алекса Зарић.

- Најтежи могући противник на старту, у госте нам долази вероватно најбоља екипа у КЛС. Очекујем тешку и до задњих секунди неизвесну борбу,на једну лопту. Ипак, наше амбиције у овој сезони су познате, а то је горњи део табеле. Урадићемо све да дођемо до повољног резултата – рекао је Исаков Ковачевић.

Зарић хвали ривала, али сматра да Воша може да га савлада.

- Слобода заиста има одличну екипу, способну да игра агресивно 40 минута.  Ми шансу треба да тражимо у томе да им не дозволимо да играју у њиховом ритму, већ да наметнемо свој стил. Ако спроведемо све оно што је стручни штаб замислио, имамо чему да се надамо – рекао је Алекса Зарић.

Меч се игра вечерас од 20 часова без присуства публике.

        Д. Кн

 

Парови 1. кола

Дунав – Младост (синоћ), Златибор  - Нови Пазар (18), Раднички – Вршац (18.30), Тамиш – Слога (19), Колубара – Напредак (19.30), Пирот – ОКК Београд (19.30), Металац – Динамик (19.30), Војводина – Слобода (20).

EUR/RSD 117.5795
Најновије вести