Кошаркаши Црвене звезде заменили домаћинство с Мегом

БЕОГРАД: Кошаркашки клуб Црвена звезда саопштио је вечерас да је променио домаћинство 11. кола АБА лиге с екипом Меге због заузетости хале "Ранко Жеравица" на Новом Београду.
kosarka
Фото: pixabay.com

Утакмица која је првобитно требало да буде одиграна у понедељак од 18 часова, на програму је у недељу од 20 сати у хали "Александар Николић".

Црвена звезда подсећа да је кажњена од стране Дисциплинског судије АБА лиге Хрвоја Видана због пропуста у организацији утакмице осмог кола против Партизана у дворани "Александар Николић".

Казна којом је наш клуб осим новчаном казном од 7.000 евра, санкционисан и затварањем дела трибина важи за наредне две утакмице АБА лиге (половина казне је одрађена против Морнара). Због свега наведеног, КК Црвена звезда није у могућности да пусти у продају појединачне карте за ову утакмицу, због власника сезонских карата који ће попунити доступни капацитет хале, наводи се у саопштењу Црвене звезде и додаје се да ће сви власници сезонских карата за секторе који су затворени, бити распоређени у секторима који ће бити отворени.

Утакмица између Црвене звезде и Меге биће одиграна у недељу од 20 сати.

 

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести