Кошаркаши Војводине вечерас против Колубаре у КЛС

Кошаркаши Војводине вечерас од 18 часова у малој сали Спенса дочекују екипу Колубаре, у оквиру осмог кола Кошаркашке лиге Србије (КЛС).
с
Фото: Ф. Бакић

Новосађани се тренутно налазе у врло доброј форми, са пет победа из уводних седам лигашких сусрета, а у предстојећу утакмицу улазе после тријумфа у Чачку над истоименом екипом.

Црвено-бели настојаће да продуже успешан низ и против Лазаревчана, који су у досадашњем делу шампионата остварили скор 2-5.

Тренер домаћих Милош Исаков-Ковачевић објаснио је на које ствари његова екипа мора да обрати пажњу против вечерашњег супарника, уколико жели да одбрани домаћи терен.

– Колубара је веома млада и талентована екипа која игра са огромном енергијом и која, пре свега, у одбрани гледа да са великим бројем удвајања и алтернативних одбрана, како по целом терену, тако и у дефанзивној трећини, избаци ривала из нападачког ритма. Оно што је нама неопходно је да искористимо квалитетну тренажну недељу која је иза нас, да подигнемо агресивност у одбрани и да пробамо да имамо што више лаких поена из транзиције. Завршава се период у којем смо на једној утакмици недељно. Од следеће недеље ћемо, због активности у Купу, играти у ритму среда-субота, тако да нам је претходна недеља што се тиче тренинга била јако важна и веома смо задовољни како смо је одрадили. Надам се да ћемо то крунисати победом против Колубаре – рекао је млади стручњак.

        В. М. Петровић

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести