Кошаркаши Звезде вечерас против Ефеса

БЕОГРАД: Кошаркаши Црвене звезде вечерас од 19 сати играју против турског Ефеса у 11. колу Евролиге у хали "Александар Николић".
basket-lopta
Фото: Dnevnik.rs

Тренер Црвене звезде Саша Обрадовић рекао је да његова екипа мора да покуша да наметне свој ритам и да нападне.

"Долази нам једна од најбољих екипа у Евролиги, прављена за највише циљеве и домете. Чак и са проблемима о којима се говори, то је изузетно респектабилан састав који има огроман квалитет на свим позицијама. Наш циљ је да покушамо да наметнемо наш ритам, играмо нашу игру и покушамо да их нападнемо", рекао је Обрадовић.

Звезда у Евролиги тренутно има скор 4-6, док је Ефес одиграо меч мање и има учинак од 5-4.

Првотимац црвено-белих Дејан Давидовац имао је важну улогу у неколико претходних тешких утакмица, а слично искушење очекује и вечерас.

"Очекује нас тешка утакмица и екипа која није претрпела велике измене у односу на прошлу сезону у којој су доминирали. Ове године нису стартовали према плану, имају већ четири пораза, али зна се шта им је циљ, шта могу и какав квалитет поседују. Имају неколико повређених играча, али и без њих то је врло јака екипа коју предводи Шејн Ларкин. Моерман, Симон, Андерсон… Не знате одакле прети већа опасност", рекао је Давидовац.

Тренер Обрадовић за овај меч неће моћи да рачуна на репрезентативце Боришу Симанића и Алексу Раданова, а Ленгстон Хол је под знаком питања због повреде коју је задобио у понедељак на вечитом дербију.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести