Мијаиловић: Очекујем кроз неколико дана наше ГЛАВНО ПОЈАЧАЊЕ

БЕОГРАД: Председник кошаркашког клуба Партизан Остоја Мијаиловић изјавио је данас да очекује да кроз неколико дана клуб заврши главно појачање пред почетак нове сезоне.
Mijailovic Ostoja/Fonet
Фото: Фонет/А. Барда

Кошаркашки клуб Партизан почео је данас званично са припремама за нову сезону.

"Иза нас је добра сезона, испунили смо све спортске циљеве, а и организација клуба је била на високом нивоу. Ове године желимо да буде на још бољем нивоу, да наши навијачи и сви људи који дођу у Арену и купе карту, имају најбољу могућу организацију, да можемо да им вратимо на одређени начин због тога што верују у ово што радимо", изјавио је Мијаиловић.

Освнуо се председник "црно-белих" на питање о појачањим.

"Видели смо данас екипу. Оно што је важно напоменути да наш ростер још није завршен, ангажоваћемо најмање једног, а највише два играча у наредном периоду. Очекујем да кроз неколико дана завршимо наше главно појачање", казао је Мијаиловић.

Навео је да цене карата још нису одређене.

"Биће веома тешко да испоштујемо све оне који желе да гледају наше утакмице у Арени, али ћемо дати максимум да продамо што већи број карата. С друге стране, морамо да мислимо и на оне који из финансијских разлога неће моћи да купе карте, као и на оне из унутрашњости и дијаспоре, који ће долазити да гледају утакмице са дневном картом. Пред нама је велики посао, ми смо цело лето радили, после прославе титуле АБА лиге ниједан дан није био слободан", закључио је Мијаиловић.

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести