Обрадовић: Максимално концентрисано против ФМП-а

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Црвене звезде Саша Обрадовић очекује да ће његова екипа одиграти добру утакмицу и да ће освојити бодове у сусрету против ФМП-а у АБА лиги.
sasa obradovic
Фото: Youtube Printscreen

Црно-бели сутра од 12 сати у 10. колу регионалне лиге гостују тиму из Железника.

"Већ смо напоменули да је изузетно тешко одиграти утакмице у АБА лиги након огромне потрошње у Евролиги. Очекује нас меч са екипом која је била погођена вирусом, нису тренирали доста дуго, али су по повратку на терен показали да имају квалитет. Морамо да их схватимо максимално озбиљно. Изгубили су меч у Подгорици на једну лопту, одиграли су и добру утакмицу против Игокее, коју су изгубили у последњем минуту. Дакле, морамо да покажемо максималан приступ и концентрацију против екипе која има комбинацију искусних и младих играча", рекао је Обрадовић за клупски сајт.

Капитен црвено-белих Бранко Лазић истиче да следи тешка утакмица јер екипа није имала пуно времена за опоравак после утакмице са Олимпијакосом.

"Екипа ФМП-а је сваке године спој добрих и младих играча, добро се познајемо, одиграли смо и једну тренинг утакмицу на почетку сезоне. Носиоци игре су врло искусни и добри играчи Човић, Лешић, Ненадић, Улубај. Ту су и Ђорђевић, Лазаревић. Знамо да је ту увек и неки млади и талентован играч спреман да ускочи на велику сцену", рекао је Лазић.

"Имали су доста проблема са короном, али су већ у среду у Лакташима показали да подижу форму, а квалитет утакмицом у Подгорици где су имали лопту и шутеве за победу. Знамо да неће бити лако, али желимо победу, након два тесна и несрећна пораза, како бисмо на прави начин кренули у недељу у којој нас очекују још три врло захтевне и важне утакмице", закључио је Лазић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести