Ребић: Кофери спаковани, чекам лет из Москве за Београд

БЕОГРАД: Кошаркаш руског Јенисеја и бивши играч Црвене звезде Никола Ребић рекао је да је било очекивано да се ВТБ лига прекине и поништи због ситуације са корона вирусом.
Nikola Rebić  Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov
Фото: Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov

"Било је очекивано да се догоди ово са стопирањем лиге и након свега што се догађа. Имали смо утакмицу у Казању, али одмах по слетању саопштили су нам да је лига прекинута и поништена и одмах смо се вратили за Краснојарск. Наравно, здравље је на првом месту, надали смо се и желели да сазнамо што пре конацну одлуку. Међу последњима смо прекинули играње кошарке, али смо први донели дефинитивну одлуку да се лига поништава. Тренутно сам у Москви. Спаковао сам се и чекам лет за Београд", рекао је Ребић за сајт Црвене звезде.

Бивши плејмејкер црвено-белих истиче да још увек нисам свестан целокупне ситуације јер у Русији нема никаквих ограничења.

"Сада то постаје јаче, вирус КОВИД 19 није толико узео маха, али пратим помно шта се догађа у Србији, Европи и свету. У контакту сам са породицом и пријатељима. Схватам величину овог проблема и да је ситуација јако озбиљна. Зато апелујем на све да остану у кућама, да се придржавају препорука и савета људи који се боре са овом пандемијом, као што то константно говоре и препоруцуцју и у Русији и верујем да це се ситуација нормализовати“, закључио је Ребић.

EUR/RSD 117.2038
Најновије вести