Томић: ФМП добра увертира за плеј-оф

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Црвене звезде Милан Томић рекао је да је дуел против ФМП-а у Железнику добра увертира за плеј-оф.
Milan Tomic/Fonet
Фото: FoNet

"Први меч против ФМП-а, који смо добили, показао је све оно што смо најављивали, а посебно сада након одиграних седам кола у групи. ФМП је изузетно спремна и талентована екипа која пуно трчи и ратнички настројена, екипа која има свој квалитет. Морамо да одиграмо изузетно добру утакмицу и да одговоримо на агресивну игру, која је њихов заштитни знак", рекао је Томић за клупски сајт.

Тренер црврено-белих истакао и да његови играчи не смеју да дозволе падове у игри.

"Зато понављам по ко зна који пут, приступ мора да буде прави. Не сме да буде падова, а ова утакмица ће бити добра увертира за плеј-оф који је све ближи. Позивам и наше навијаче да дођу на меч јер ће сигурно видети добру утакмицу", рекао је Томић.

Кошаркаш Црвене звезде Огњен Добрић, бивши играч ФМПа-а, истакао је да ће меч у Железнику битии велики изазов.

"Морамо да одиграмо утакмицу максимално озбиљно, да одговоримо на физичку игру коју ФМП гаји већ дуго година уназад и да се придржавамо договора. Ова утакмица долази можда и у правом тренутку за нас јер се ближи плеј-оф и управо овакви мечеви са екипама које имају искуства играња и јачих утакмица из регионалне лиге нас очекују у доигравању. У добром су расположењу, у претходном колу су победили Борац у Чачку, што није нимало лако, али наш циљ се зна", рекао је Добрић.

Чрвено-бели су водећи тим у групи А са скором 7-0, док ФМП има шест победа и један пораз.

Меч између кошаркаса ФМП-а и Црвене звезде игра се сутра од 20 сати у Железнику.

 

EUR/RSD 117.1262
Најновије вести